Oltář touhy
Anotace: Zase jedna trochu smutná ze včerejšího večera s kapkou alkoholu v krvi...
Duše hledá odpuštění
Ale mysl ví, že není
Šance na lepší příští
Hořké slzy se tříští
Na oltáři touhy
Lidské city, emoce
Brány pekla a bezmoce
Když srdce se zblázní
A mučí nás trýzní
Po milované osobě
Která neví o tobě
Jenž ji miluješ
Svět stále se točí
A slzy kanou ti z očí
Na oltář touhy
Komentáře (0)