Sedím,
do tmy hledím.
Vidím Tvou tvář,
svítí jako svatozář.
Mlha přichází,
a láska odchází.
Zmizel jsi z dohledu,
tohle už nesvedu.
Slza kane po mé tváři,
ty hnusný LHÁŘI!
Říkal jsi, že láska je dar,
a přesto jsi mi jí vzal.
Teď jenom ten běh mám,
a bolest, kterou znám,
ale přátel je dost,
musím myslet na radost.
Život půjde dál,
jako dlouhý bál.