Hlas
Anotace: ...co už si nepřeje, abych...
Buď světluškou
šeptal Tvůj hlas po nocích
v kterých v něžnosti milování
jsi chtěla
abych Ti svítil na cestu
budoucích staletí.
Pro nás nekonečných
a v závazku štěstí
chvějících se nedočkavostí.
Marně, marně jsi mě žádala,
několik listů pádů
společných štědrých večerů
a z víry
zbylo úřední oznámení,
že to co bylo
už nikdy není...
Přečteno 480x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Robin Marnolli, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)