Kouzlo lásky
Zavolal jsem kouzelníka,
ať mi vzbudí princeznu.
Vytáhl z klobouku králíka,
že nic jiného nedostanu.
Povolal jsem mága,
ať mi sešle lásky kouzlo.
Byl to pouze kus šarlatána,
poznal jsem to, když mu cosi v ruce bouchlo.
Obrátil jsem se na boha,
modlení a tucty svící zapálil.
Když se nic nedělo, vypukla ve mně zloba,
křížek na krku jsem zahodil.
Zbývá mi jen poprosit pána pekel.
Vyslechl mě, a ženu přivedl.
Duši z mého těla vyvedl,
pak už jsem jen na podlaze ležel.
Přečteno 743x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (2)
Komentujících (2)