3 dny
Nad šálkem kávy,
v hlavě se mi procházejí vzpomínky.
Střípky okamžiků.
Dalo by to na pěknou sbírku.
Cigáro hoří,už není.
Zbyly jen ty úlomky,
kterým říkáme vzpomínky.
Už tu nejsi,
už nejsou okamžiky.
Proč je to ale tak krutý?
Tři dny udělají hrozný věci.
Tři dny a dechu není.
Hodiny dotikaly...
Přečteno 476x
Tipy 1
Poslední tipující: Tasha
Komentáře (3)
Komentujících (2)