Hrob pro dva

Hrob pro dva

Anotace: ....

Již zavřelo se víko černé,

nad mojí bílou královnou,

v ní srdce – ať už zastavené,

má navždy sílu čarovnou.



A sestoupila tenká rakev,

jak světlo uvnitř mého nitra,

přes oči (ze slz slabozraké)

z nichž naděje - ach nevysvitla.



Tak chtěl jsem zemřít na tom místě.

Kdo snášel by mé trápení?

Hned - třeba žalem, hlavně jistě.

Čas stejně v prach nás promění.
Autor PrincNoci, 19.09.2013
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: KatkatkaW, Avola, Elissbeth, melebele, Melfëa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel