Cesta
Po cestě kráčet,
dopředu a nedivat se nazpět.
Kolik zatáček a smyků jsem
vybral za tu dobu?
Co tou cestou jdu.
Nebylo to lehké
ale vždy, když se chce se vše zvládne.
Kolik hvězd jsem spatřil
kolikrát měsíc zářil?
A slunce vycházelo a odcházelo.
Ta cesta bude ještě dlouhá a plná zatáček.
Plná sněhulàků a velikonočních pomlázek.
Kolik lidí se mi do ní připlete?
Kolik pohárů zrady budu muset vypít?
Kolik nožů do mých zad se ještě vejde?
Kolik slz mi vyteče?
Nikdo neví a nemá ponětí.
Cesta je to zlá i dobrá.
Jen mám pocit, že ty překážky
jsou kolikrát moc vysoký.
A já ač to nepřiznám.
Se bojím.
Bojím se strachu,
toho dne kdy už nebudu mít sílu.
Jít tou cestou
zvládat překážky
a zatáčky.
Že skončím na kolenou ...
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
Komentáře (0)