Polibek
...poslala jsem ti polibek deště,
kdyby jsi chtěl víc
stačí říci:"...ještě".
Kdybych mohla míti přání,
tvá ústa bych chtěla bez váhání.
Pít z tvých jemných rtů...
...vím...nejsi tu...
Přečteno 534x
Tipy 3
Poslední tipující: Mácha, Jozef Bojanovský
Komentáře (3)
Komentujících (2)