Anotace: Tvá krása vykreslená v detailech něhy ve mně vybarvuje zašedlá místa Už jsi tu...
pokud nevypíšeš "anotace", automaticky to tam načte začátek básně.
Pokud nechceš báseň nijak uvést, dej tam alespoň tečku:-)
RM.
22.09.2013 18:40:32 | Robin Marnolli