Zivot je
Krása modrých obláčků,
ve svitu ranních červánků.
Pokládám si otázku...,
proč myslim často na lásku?
Proč je život složitý a nic nám neulehčuje,
do věčných vzpomínek vtisknutý do tajů vášně zasvěcuje.
Život je zrádný život je pes,
máme to všechno brát jako trest?
Zato,že žijeme a snažíme se lásku vnímat
a dávat ji lidem kolem sebe.
Ty přece lásko víš,
.........že miluji jen tebe.
Komentáře (1)
Komentujících (1)