Anotace: ...
Nekonečný stín mé touhy
ústící ve tvém jazyku...
to mlčení ....
...ta slova
klouzavá po dechu
Jak k smrti udupané mládě
...vzpomínek šmouhy
duše je ve vleku
to je rěkné:)
23.09.2013 13:34:42 | Tasha
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?