Chtěla bych tě najít...
.... a přitom ležíš vedle mne
takovéhle konce mám ráda, překvapivé, s paradoxem.. takové, co najednou objasní předchozí slova a obrazy ukážou v jiném světle..
01.06.2015 13:20:14 | hanele m.
Moc Ti děkuji z komentář a milá slova.
Bylo to nejhorší hledání a poznání v mém životě, než jsem pochopila, co jsem měla...poznání, které velmi bolelo.
01.06.2015 15:52:14 | Snizek