Můžem dál
Můžem dál hledat se dalších tisíc let
ve všech galaxiích
vesmíru
oba dva pozemských jmen navymýšlet
obtisky na šíjích
sedřít kruh
kdekomu z náhodných výběrů a svůj
krk ověšet jmény
v rozpětí
obloukové míry plné stůj co stůj
ve jménu jha změny
objetí
proto hledám-li Tě pořád poprvé
nesměj se mi, lásko
ze Země
zda se najdem, uvidí se teprve
náhody maj náskok
- beze mne
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Avola
Komentáře (0)