Anotace: z lásky...
Kus něhydo dlanícouvámz láskyjsme prý bezbranní
perlový obojektřpyt nahoty
ozdoba co pálí
jeznakem samoty...
Moc pěkné slečno...
08.10.2013 00:13:01 | Nola77
Děkuji Nolí
08.10.2013 12:06:12 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?