Procitám ,probouzím se
hledám sám sebe.
Pavouků křik,můra co bloudí
po pokoji.
Snažím se najít stopy
po chvilkách bez záruky.
Pročítám si zprávy
a marně volám do tmy.
Pár oken a pouliční lampy
vypráví příběh co mě děsí.
Toužím po objetí
té cizí slečny.
Oči hledají znamení
po tváři mě nikdo nehladí.
Do polštáře zaryty
známky po chvilce štěstí.
Marná je chvíle,utíkám do nebe.
Hledám záři měsíce.
Hvězdy mě pálí
A najednou mám pocit,že jsem slepý ....