Panu X.Y.
Anotace: ... John or Spirit ...
Pár věcí na cestu si dát,
a mít rád i hlad,
když je tak akorát.
Nemusíš se o mě bát,
náš vztah častokrát pad,
já o něj stojím a ty snad.
Máš mou adresu znát,
a místo klíče použij drát,
či raděj zazvoň na tři krát.
Kdo ví, koho máš vlastně rád?
Přečteno 574x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)