Červená ruža
Anotace: rusínska http://www.youtube.com/watch?v=gO5V97S0Dfk
Červená ruža šče nezivjala
vona šče budet rozvijat
moje kochanja šče nepropalo
vono šče vernetsja nazad
k červenej ruži som sa dnes vo sne
vyznával z lásky celú noc
svadobné šaty z tŕňov mala skvostné
ten sen má vplyv, nado mnou moc
ach, prečo márne jej tŕne kruté
bodajú srdce, živý sval
na moje city k ruži upnuté
z lupeňov hlas sa neozval
azda som príliš zamilovaný
ak sa ten sen včas neskončí
svadobnú noc si vezme svit ranný
slzu sen o nej spred očí
a na tej krasy utyňusja i
ostatni raz kažu proščaj
proščajte usta, usta malinovy
ostatni raz ciluju vas
Přečteno 468x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Kaitlynn, Holis
Komentáře (3)
Komentujících (2)