My
Anotace: tak jak to je...
Je tu tma a chlad
když tu nejsi...
Je mi prázdno a smutno
když tu nejsi...
Jsme to co jsme hledali...
Jsme to co jsme našli...
Můžeme říkat co chceme a nestydět se...
Můžeme být sami sebou a nemaskovat se...
Je mi krásně když vím že jsi tu se mnou a pro mě.
...snad napořád.
Komentáře (1)
Komentujících (1)