Láskou tetovaná II
Anotace: Protože naše láska je vzájemná...
Na těle žádné tetování,
jen ty v každé mé buňce bez ustání.
Kreslíváš mi po těle i po duši,
vášní, mrazem, láskou co slzu usuší.
Náramně kreslíš, byť v tatérství "amatérka",
navždy ve mně je každá tvá kérka.
Celkem prudce, s černou začala jsi,
až v srdce mi zatínala to svoje "asi".
Jsem tebou tetovaná...
Časem paletu barev jsi do mě vlila,
svou vášní i něhou až v kosti se vpila.
Tvá práce vidno je každým mým pohledem,
tetuješ mě dnem i nocí, s láskou i nadhledem.
Zatím co mám se za tatérku tvou,
ty ve mně utváříš práci svou.
Tím jak utváříš mě, já zas tebe,
vzájemně a nerozlučně sléváme se v sebe.
Jsme naší láskou tetované !
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: Sidonie89
Komentáře (0)