Lavička
U kostelní věže v davu
hledám tvý rysy
ze vzpomínek
na kdysi
holubům stavím rameno
somrákům dávám drobný
co splácím nevim
na mysli mám
hřích Evin
lavičku o tebe lehčí
jen na jedný straně
zarývám do země
neřvu tu dojemně
z velký porce
tvých citových rýh
strávil jsem vztek
a zvracím smích
Přečteno 655x
Tipy 15
Poslední tipující: Záklopka, fijalka, Isquieasuus, Madanik, Admen, enigman, Aaliyan, Amonasr, maliska, danaska, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)