Láska
Láska je dar,
každý by z něj bral.
Však za ní dát nic nechce,
myslí si, že to jde tak lechce.
Vezme si za ni růzdné věci,
srdce naše uvězdní v kleci.
Srdce puká,
zažíváš muka.
Pak zůstaneme sami,
myslíme, že láska jsou jen klamy.
První lásku jsme ji dali,
ovšem další si vzali.
Lidi sami nemůžou být
s někým vždy musí žit.
Přečteno 529x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)