Anotace: Obyčejné psaní nastrkané do obálek. Něco, co dnešní emailsté už neznají a nechápou...
Zkus ten „prázdnej“ papír nepatrně zahřát plamínkem naděje, třeba pak prozradí ještě drobátko víc. Je-li skutečně popsán, pak se písmo kouzlem zjeví.
12.10.2013 14:34:45 | Luky-33
Diky za radu, ale takhle to mysleno nebylo ;-)
12.10.2013 14:45:20 | C.alwen
Ani mne nemůžeš brát moc vážně, natož snad zkoušet doslovně ohřívat papír nadějí… jen se mi automaticky vybavila tahle asociace. Spatřím-li navíc otazník, mám pak nutkavou potřebu odpovídat, časem si na tuhle mou úchylku snad zvyknete. :-)
12.10.2013 22:42:32 | Luky-33