Je to jako mít kanylu v žíle
Když oni mluví nahodile
a krapet
pošetile
o inkoustu vylitém na papíře
co má v rohu, takřka skrytě
zmizíkem vyryté
Miluji tě.
Co znamená "potěšile"?
18.02.2014 22:00:53 | Truckle
Jejda, překlep... A já si ho za takovou dobu nevšimla, hanba mi... Už opraveno, moc děkuju.
18.02.2014 22:03:25 | Elisa K.
potMěšile
od košile
umazaná rtěnka
milé
dávej pozor košile
ať nemusí zešílet
přeluxusní rtěnka
z bílé
nějak jsem se tu asociovala :o)
14.10.2013 10:28:28 | hanele m.
Eliško....za dva:-)
.pěkně plyne
.není dlouhá (naopak:-)
...je osvěžující jako mořský příboj
13.10.2013 23:10:20 | Robin Marnolli