"my" a "jsme" ve třetí strofě bych vynechal. Rytmicky to vyzní daleko lépe a v poezii tato větná skladba nevadí, je spíše lepší...(jen můj názor)
14.10.2013 19:53:52 | Robin Marnolli
členění posledních dvou strof by bylo lepší řešit graficky jinak, třeba ten dovětek nechat na další řádek, taktéž první strofa by šla ještě malinko upravit. snad nejsem moc kritický..ale líbí se mi to celkem, bodik dám :-)
14.10.2013 19:57:02 | Robin Marnolli