Anotace: Krásné je snít o tom, co srdci vládne, v snech lásku mít je přece tolik snadné...
Potají vcházíš do mých snů,
a řídíváš mé kroky za dne,
jen strach mám, že dnes neusnu
než zase jitřní rosa padne.
Jsi moje něžné díkuvzdání,
ozvěnou touhu budíš snad
v srdci, co marně citu brání
a věčně chce tě milovat...