Líbí se mi to.Chtěl jsem ti do komentáře dopsat nějaký verš na stejné téma,ale je mi bližší trochu jiný styl a rytmus a tak jsem ti to věnoval na mých stránkách.Přeji další inspirace.Dnes si jí byla pro mne ty.
16.10.2013 00:08:59 | Jozef Bojanovský
Láska je těžká dřina, která se tomu, kdo o ni opravdu usiluje - vyplatí, ale je to práce na celý život.
15.10.2013 23:00:31 | Robin Marnolli