tichá ozvěna
já poznala jsem lásky cit
ač zabolel
patří mu můj dík
když srdce své mu nastavím
prozáří celou duši
zaletí druhým do srdcí
píseň v nich rozezvučí
v bolesti láska zrozená
nejhlubší rány hojí
všech srdcí tichá ozvěna
kterou nic nerozdvojí
Přečteno 649x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, enigman, Madanik, Sýkorka07, Amonasr, Matty09
Komentáře (3)
Komentujících (3)