Chci Tě
být plná.
A tak tady prosím
hledej dál klíč.
Má duše je prázdná
zamčená.
Možná už je vadná
ztracená?
A možná ne !
Hledej prosím ...
chci abys mě odemknul.
Cítím se ve tvé duši.
ten klic nikdo nanajde... a nemuzes ho nikomu dat... jedine ty sama si muzes otevrit...
29.11.2013 20:59:57 | frangir
Cítím z toho nejistotu a touhu,to by mohlo zabrat.Líbí se mi to.
19.10.2013 21:52:30 | Jozef Bojanovský