Pražská opice
Pražská opice
Kdysi
mě všechno bolelo tvojí láskou
údy žaludek i hlava
až se cit střádaný minimálně
od velké francouzské revoluce
vyřinul hrdlem
pálil a řval
rudě a fialově a halil
všechno kolem mě
do opileckého deliria
nočního Žižkova
Přečteno 498x
Tipy 8
Poslední tipující: Loveless, Krahujec, Jana M., Isquieasuus, maliska, jezevec.edward
Komentáře (4)
Komentujících (3)