Přijímání
Anotace: lásky a rozkoše...
v potocích lihu
v baru co jsem tě poznal
utápím tvou poslední pihu
zkoumám nesmrtelnost flašky
dotíraj na mě
tvý náhražky
přírodní
i plastické
co bych s nima dělal
není asi etické
v zajetí rozkoše
jako ta naše, cos ji hodila do koše
i s láskou mojí
aniž jsi tušila
že jsem tě přijímal
pod obojí
Přečteno 612x
Tipy 10
Poslední tipující: Snizek, Martinecka23, Holis, Lioness, Amonasr, Jozef Bojanovský, maliska, VEDz RVAHEs
Komentáře (4)
Komentujících (4)