Bok po boku
hľadeli sme si do očí
v žiare malého plamienka
sviečky
a nádeje
na krajšie spoločné chvíle
vonku padal sneh
a túlavé mačky
škrabali na dvere
nemo sme si odpili
z pohárov vína
uložil si si hlavu
na moje kolená
a nebolo čo viac povedať
plamienky nádeje
sa zväčšili na oheň
ktorý spálil všetky pochybnosti
a všetky hádky
uložil si si hlavu
na moje kolená
obaja sme vedeli
že sme na správnom mieste
Přečteno 658x
Tipy 26
Poslední tipující: Sýkorka07, Petbab, Holis, Martinecka23, mikrojimbo, enigman, Kaitlynn, Amonasr, Isquieasuus, Matty09, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)