Anotace: <p align="CENTER"><span><em>Chladná růže</em></span></p> <p align="CENTER"> </p>...
Chladná růže
Vzdávám se pocitům bezmoci a
chladnou hlavu mám v tvém klíně.
Vím, že jsi plakala hned z rána.
po té dokonalé noci,
a teď si přeješ hnít někde v hlíně.
Vlastně jen přemýšlíme.
Myšlenky ti tančí
a já se na ně skrz tvé oči zdola dívám.
Hodiny nám do rytmu tikají
a čas se vleče.
Pravidelně šeptá,
že stejně jako ty,
mi taky zas tak rychle neuteče.
A už zase pláčeš...
,,Není to tak lehké jak sis myslela. Co?
Svědomí není jako rtěnka,
tu jedinou si možná ráno z tváře smyla.,,
A ty slané kapky mi padají na rty,
hmm... je to droga sladko-trpké chuti,
ze které se chci radovat i plakat.
Topit se a zároveň v klidu plavat
na tvém rozbouřeném moři,
kterým je tvé srdce.
Kde tvůj rozum hledá záchranu na potápějící se loďce.
Skoro i směšné,
že u tebe je to zcela běžné.
Tak rád bych se ti zase smál...
To tys mne krásou opilého svedla
a když nás spolu našel tvůj milý,
tak roztomile si zbledla.
Kdyby si nedej bože chtěla,
tak bych ti dal na dlani celý svět.
Dobře víš...
Má láska k tobě je chladná růže,
která čeká na svůj něžný květ.
Pokazde me mile prekvapila souvislost s predeslou slokou..a konec je paradni, skvela basen, ST
07.01.2015 23:56:06 | Lioness