Středa a mlha
Anotace: Den, kdy se mně stýská. ...
Za oknem cáry mlhy,
další krásné ráno
a obloha vidět není,
to snad do odpoledne se změní.
Koukám na rozvrh Tvých hodin,
bohužel i dýchám vzduch plný výfukových splodin.
Až do kraje vstoupí podvečer,
každý sám projdeme se jeho šerem.
Usměji se do dálky,
a na "lanko" života
přidám za dnešek jeden korálek
s díky, že jsem ničí TA.
(Anna F.; 23.10.2013)
Přečteno 628x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)