Chodit za svitu měsíce...
Anotace: Není to hezká báseň....stála hodně slz....
Není a nežije
vedle mě
ta co si říká
s vlky
a jinou divou zvěří
chodí za svitu luny
a prosí lidé někdy za odpuštění?
Proč řetězy z temna
vysvitne slunce
a opařím se láskou
abych umřel
pálí to a bolí
snad vánek?
snad...
Kolik dní a nocí
bdíš?
ustele mi a roní slzy
křehká duše
sklo
odrazy životů
Hodina a minuta
bdění
zoufalství
moc myšlenek
dlouhý sen
pláč a skřípění zubů
bolest na prsou
smrt a odpuštění
očištění
Příslib budoucího štěstí
nádhera zlata
moje zlato
anděl se oděl v černou
chová úctu
úcta jako symbol
kde je spravedlnost
kde jsou lidé?
Kde je drak co chrlí oheň
kde jsou přátelé
nenávist a láska
modlitba za mír
dva jedno jsou
a nic je nerozdělí.....
amen
Komentáře (2)
Komentujících (2)