Pijem
Anotace: Další "báseň" z alkoholového bezvědomí
pijem
na remízy
a na porážky
v mojí krizi
naše srážky
pozbyl jsem mízy
nabyl jsem vrásky
tak raději mizím
hledat jinde lásky
i když mě to mrzí
bez nadsázky
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (3)
Komentujících (3)