Smysly a nesmysly
Anotace: Psáno spíše při nesmyslech než při smyslech
Chci tebe
až mi zebe
chci lásku
žít pro sázku
chci teplo těla
tys ho měla
chci čisté smysly
najít mezi čísly
chci vše, nemám nic
hledám rub, mám líc
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)