Jak se máš?
Že řvu v noci do stropu
a hlavou buším do zdi
že se svlíkám do naha
a snažím se tě najít
že čtu naše dopisy
a rozpíjím tvý věty
že se hledám v zrcadle
a vidím jenom střepy
že se tulím k půllitru
a přemýšlím co kdyby
že se modlím k ďáblovi
a upsal bych mu duši
to ti říkat nebudu
až potkáme se znova
jedovatí hadi jsou
už pro nás všechna slova
Přečteno 438x
Tipy 6
Poslední tipující: Liduška, Gabrielle, maliska, Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)