Anotace: Pokus o první krok
První krok k lepšímu psaní- zapomeň na rýmy. Úplně.
Jediný, co tvoje poezie totiž nabízí, je vzorovej příklad těch nejhorších rýmů, jaký kdo vůbec může napsat. Proto je třeba se dostat k podstatě věci. Básničky zdaleka nejsou o rýmu a už vůbec ne o tomhle.
Základem je hodně číst, nejen poezii, a vřele doporučuju, aspoň zezačátku, číst výhradně jinde než tady na literu.
01.11.2013 00:35:55 | Nikotin