je v tom sila, energie, svih, vztek... super! mel by si to precist, chlipak jeden:D
19.04.2007 21:16:00 | synthetic darkness
já ??? Ale...to ne...:) Hele klidně si ho celý vem...:) Ale co to říkám, vždyď ty ho už máš...víš co já popřemýšlím co budu chtít ...:))) Hm...počkej...
PS:Napadají mě samé....no raději se klidím...:)))
23.01.2007 13:41:00 | Favi
Anonymní alkoholici jsou prý nejhorší...:))) Ale v televizi toho nakecaj...!:) Dáme si ještě jednu, ať nekulháme ne? :) Počkej...jdu do ledničky...zvu tě..:)))
Na lásku a její rozmary..!:) Ať žije, holka jedna bodavá...:)
23.01.2007 00:09:00 | Favi
wow!!! tu energii co jsi dala do te basničky by ti mohl leckdo závidět! super!
22.01.2007 23:21:00 | Sigurd II.