ac je to smutna basnicka, me tak nejak tech par slok naplnilo energii a silou... proc se bat budoucnosti, kdyz jedine, co mame je ted... uz nikdy se nebudu strachovat o budoucnost (nebo alespon budoucich deset minut:D)
pekna:))moc.
19.04.2007 21:14:00 | synthetic darkness
Díky Ti, to nestojí za řeč:-) Byl to pro mě taky jen cizí člověk, ale ten jejich životní příběh nebyl dvakrát jednoduchý a sledoval ho celý národ a myslím, že každý jim hrozně fandil. Nikdy by mě nenapadlo, že to skončí takhle.
29.01.2007 23:19:00 | grázlík
Díky, pro mě taky (šok), koukala jsem ráno do sdělovacích prostředků jak blázen. Snad mu tam bude líp, ale mrzí mě to už jen za tu jeho manželku a děcko, vzhledem, k těm dalším tragedií, co je dříve potkaly. Pa
29.01.2007 22:49:00 | grázlík
Tak už jsem si je všechny přečetl :) A mrazí mě v zádech... Píšeš úúúúúžasně!!!!! Jen mi připadá, že strašně smutně... Chápu...Máš třeba důvody... Ale zkus napsat něco veselého :) Ale to je možná jen taková moje domněnka.
24.01.2007 18:04:00 | Sigurd II.