O dvojjedinosti
Anotace: Spontánní expresivní báseň, psána zvečera.
O dvojjedinosti
Jsem dlouhá
a nemám nic
než dva penisy
každý zastrčen za jednou tváří
Ach Holane
na co jsi myslel když jsi psal
o lásce a o kráse
a o matkách jež milují své děti?
Kde je tvůj svět
jež rozechvívá každou jednotlivou řasu
na obou víčkách?
Jako dvě oči
mám i dvě srdce
první tluče rychleji a
druhé se loudá
až bude i se svým překvapením
vypuzeno hrdlem ven
- a můj drahý
bude konečně spokojen!
Přečteno 543x
Tipy 6
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Truckle, enigman, Isquieasuus
Komentáře (2)
Komentujících (2)