Dobrou noc ty moje bublinko,
chybíš mi a ne zrovna malinko.
Moc se na tebe zítra těším,
div za tebou hned neběžím.
Jsi můj velký poklad,
mám na to i doklad.
Lásko, chybíš mi hrozně moc,
těšit se na tebe budu celou noc.
Stačili jen dvě slova,
a pak znova a znova.
Prvně mám tě ráda čumáčku,
A teď? Miluji Tě miláčku.
Chci tě mít jen pro sebe,
Smutně je mi bez tebe.
Sladké sny si nech zdát,
a utíkej rychle spát.
Miluji tě.