Anotace: Naslouchej, poslouchej ....
jak morbidní ryba
leklá cizím příběhem
skonám pro blaho mrtvé láskya rozpouštím se
v nicotné nic
/slyším ticho/
a výpary ze zbytku vlastní nadějedusí mě
a v mršinu mění mě
tak jako zbabělcekterý miluje
úplně zbytečně
To ticho jsi dovedla vykreslit tak skvěle, že ho slyším až tady.. ST!
22.12.2013 17:21:04 | Sýkorka07
tolik nicotného nic je těžší jako postludium konce světa
09.11.2013 12:12:49 | Petbab
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?