Se sladkou myšlenkou na tebe usínám,
teď už vím, že jen tebe ráda mám.
Probudit se v tvé náruči, to je můj sen,
šeptat ti do ouška "miluji tebe jen."
Po obejmutí tvém šíleně toužím,
pořád ale mám pocit, že něco ti dlužím.
Každou svou myšlenkou jsem jen tvá,
každá chvilka s tebou je a bude nádherná.
Srdce mi zběsile buší, když slyším tvůj hlas,
slyšet ho stále přeji si zas a zas.
Polibky na tvé rty, toť vše co mhu ti dát,
snad i přes to všechno mě stále máš rád.