VZPOMÍNKA
Občas chybí aura moci,
když se budí vprostřed noci.
Ještě vídá v davu jeho záda,
ale nakonec je vlastně ráda,
že to byla jen hra světel...
Občas ještě srdce buší,
cizí muži jsou však hluší...
I když na mrknutí oka
měli pohled toho soka,
jež ukázal jí brány pekel...
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (0)