Nemožné

Nemožné

Anotace: Jsi prostě andílek!!

Nemožné,

nemilovat tak nádhernou bytost,

tak křišťálově čistou a nevinou

 

Nemožné

zapomenout odejít,

a nikdy už tě nenajít

 

Nemožné

už nikdy necítit tvé objetí,

tvé sladké políbení

 

Nemožné

procitnout z toho snu,

ocitnout se v prázdnu

 

Nemožné

nechat tě stát v dešti

a nedát ti deštník

 

Nemožné

vidět se tě trápit a plakat

a přitom se sám smát…

 

Jsi vším tím kouzlem, po kterém lidé prahnou,

to co hledají a často nenaleznou.

Ať budeš kdekoli a smutek nastane v tvých myšlenkách,

vzpomeň si v srdci jak objímám tě.

Budu tam a vždy ke mně máš cestu otevřenou,

má náruč mé srdce vždy tu pro tebe.

Nenechám tě nikdy spadnout,

vždycky vynaložím veškeré úsilí tě zvednout.

Možná že vidíš jen pouhá slova tak zavři oči,

představ si hvězdy, jak stojím vedle a pevně

tisknu tvou ruku. Představ si veškerou lásku

tohoto světa a vynásob jí nekonečnem.

Tak moc hluboko jsi v mém srdci,

i jako kamarád tu budu napořád jen se slzou v oku…

Autor Mausik, 12.11.2013
Přečteno 503x
Tipy 1
Poslední tipující: Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí