Výkřiky do tmy
..touha v srdci lapená...
...ze strachu její vášen zrozená...
...bolestí duše spojená...
...v temném tanci těla spletená...
...empatie vzájemná...
...nebezpečná ač neozbrojená...
...temným chtíčem volaná...
...provazem dívka spoutaná...
...důvěra tak nezbytná...
...potřeba neodbytná...
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: kamínek, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)