nemůžu uvěřit, že bys mě miloval, když mnou tolik opovrhuješ
jsi bezpečně ten, kdo mě vždycky dokáže poslat až na dno
proč by mi zrovna na tobě mělo tolik záležet?
proč bych se měla trápit tím, co mi řekneš?
chci tě a nemůžu tě mít
obracíš všechno naruby
vysmíváš se mi
necháš mě klidně odejít
/naše osudy/
měli jsme se znovu potkat, znovu milovat
znovu si rozervat srdce, opustit se
měli jsme být šťastní jen na chvíli
jen pár polibků, jen pár objetí
jen trocha slasti
nedáváš mi na výběr
těší tě mé chyby
jsi tak bezcitný?
jsi plný zášti a hněvu
jsi pán situace
tebe se to nedotýká
tebe to netrápí
jdeš zase dál
beze mě
Kéž by všechna jednoduchost byla tak jednodužše popsatelná. Pod tvrdou skořápkou se možná skrývá něco, co bez skořápky zcela ztrácí celistvost.
24.11.2013 17:22:16 | Zayo