Anotace: Je to již dávno co jsem to psal odhaduji rok 2005/2006, ale sedí to k jediné osobě a Ona ví.
Pro tvou lásku,
pro hebkost tvých vlásků,
pro hebké ručky tvé,
modré z nebe snesu pro Tebe.
Pro tvou lásku,
pro sladká ústa tvá,
šaty z měsíčního svitu,
jen tobě ušít dám.