Nevyhaslá
Anotace: ... když po čase potkáte člověka, kterého jste nikdy nepřestali milovat.
*
*
V mollových tónech rozpuštěná
až na samotné dno té tesklivé melodie
Nikdy nevyhaslá chapadla touhy
svírající zápěstí
Srdce rozhoupané v jazzovém rytmu
netušíc, zda vystačí si s dechem
Až do kuropění duši nezavřu
a poctivě každou stránku oplakanou
pohladím rozechvělou dlaní
A tebe si budu v sobě konejšit
dnes ještě naposled -
probdělou nocí do svítání
*
*
Přečteno 633x
Tipy 21
Poslední tipující: ardzuna, Záklopka, Jana B., Amonasr, tato22, enigman, Gabrielle, V.N.Losinský, kudlankaW, hanele m., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)